IMG3975

Voor Speciale Dieeten

Lactose Producten

Een lactose vrij dieet is geen probleem. Ons ijs is het enige gerecht waar lactose in voor komt. De mango sorbet is lactose vrij dus er is ook een lactose vrije optie als toetje.

Sesamzaad en sesamolie

sesamzaad en olie komt in veel gerechten voor inclusief de sushi. Echter is het geen probleem om de sushi sesam vrij te maken. Daarnaast hebben wij ook sesam vrije sausen en dressings.

Olie

Voor bakken en frituren gebruiken wij soja olie.

Noten

Er bevinden zich geen noten in de gerechten die op onze menu kaart staan. Soms hebben wij echter seizoensgerechten die wel noten bevatten zoals chocolade ijs met pecannoten. Deze gerechten kunt u vinden op ons "specials" bord.

Gluten

Gluten worden veel gebruikt in de Japanse keuken. soja saus bevat namelijk gluten. gelukkig hebben wij ook gluten vrije soja saus waardoor u alle sushi kan eten. Veel warme gerechten bevatten gluten dus hier is de keuze meer beperkt. Gerechten die u bijvoorbeeld wel kan eten zijn: gekookte soja bonen, groene salade, gegrilde zeebaars met zout en rijst. Als u een dag van te voren belt kunnen wij een gluten vrij omakase menu maken en gluten vrije zalm en kip teriyaki.

Terug